Νέος κατάλογος 2021 από την Aromas del Campo

Η Aromas del Campo ιδρύθηκε το 1986, στη Βαλένθια της Ισπανίας. Εκείνη την εποχή, ειδικευόταν στην κατασκευή αποξηραμένων λουλουδιών και αρωματικών προϊόντων χώρου. Λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε να φτιάχνει μικρές γυάλινες επιτραπέζιες λάμπες γεμάτες με αποξηραμένα λουλούδια. Έκτοτε, και αφού παγιώθηκε στον τομέα του φωτισμού, η δραστηριότητα της εταιρείας μετακινήθηκε στην πόλη της Bétera, όπου συγκέντρωσε την παραγωγή και τη διεθνή διανομή των προϊόντων φωτισμού.

Στην Aromas οι άνθρωποί της ποντάρουν στο τεχνολογικό σχεδιασμό, τα λειτουργικά και προσιτά φωτιστικά, με καθαρές και απλές γραμμές, αλλά χωρίς να παραμελούν τις βασικές τους φόρμες. Ενώ σε αυτή τη συλλογή για τα φινιρίσματα και τα διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιούν  παραδοσιακά υλικά όπως μάρμαρο, ξύλο ή κεραμικά τα κύρια υλικά τους συνεχίζουν να είναι μέταλλο και γυαλί δημιουργώντας κομψά και διαχρονικά κομμάτια, στιβαρά και συνάμα ανάλαφρα.

Με τον φετινό κατάλογο η Aromas del Campo προσφέρει μία πιο οικεία πρόταση, το «Behaviors Around Light», και αναδημιουργεί τις «αισθήσεις» γύρω από τα φωτιστικά της, τους χώρους, το φως, την ατμόσφαιρα και τους ανθρώπους.